Aanmelden

Door u aan te melden, krijgt u toegang tot méér info en opties.

Skullcap

PDFAfdrukkenMailadres
50 gr. Skullcap is een ontspannend kruid dat helpt bij een nerveus gevoel. Het kan worden gebruikt om een marihuana-achtige high op te wekken die verlichting biedt bij angst- en onrustgevoelens...

Prijs:
Verkoopprijs: € 8,95
Beschrijving

Skullcap

Skullcap is een ontspannend kruid dat helpt bij een nerveus gevoel. Het kan worden gebruikt om een marihuana-achtige high op te wekken die verlichting biedt bij angst- en onrustgevoelens. Scullcap wordt gezien als kalmerend middel bij zenuwtrekjes (spasmen) en slapeloosheid, vaak gecombineerd met valeriaan. Het werd gebruikt als remedie tegen epilepsie en zenuwpijn, de Chinese variant werd in combinatie met andere middelen als ontstekingsremmer gebruikt, om allergische aandoeningen te bestrijden en om de bloeddruk en cholesterol te verlagen.

Te gebruiken bij epilepsie, sint-vitusdans, ontwenningsverschijnselen van drugs en verlichting bij multiple sclerose. Ook heilzaam bij alle nerveuze aandoeningen zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, tics en gordelroos.

 

Gebruik

Laat voor thee 20 tot 25 gram skullcap een kwartiertje trekken in een halve liter kokend water, voeg daarna eventueel wat honing of (riet-)suiker toe en drink 1 - 2 kopjes voor het gewenste effect.

 

Effecten

 • Bewustzijn verlagend
  Ontspannend
  Verlaging van de spierspanning (myorelaxatie)
   Lichte euforie
  Opwekkend
  Krampstillend
  verhoogde productie van urine

 

Bijwerkingen en interacties

Het gebruik van Scullcap zoals hierboven aangegeven is veilig. Het gebruik bij zwangerschap en lactatie is onvoldoende onderzocht en dient dus vermeden te worden, evenals combinatie met medicijnen en m.n. tranquillizers. Skullcap kan de werking van medicijnen versterken die sufheid veroorzaken.

Overdosering kan epileptische symptomen en hardnekkige hoofdpijn veroorzaken.

Levering per 50 gram.

Mandje

 x 
Winkelwagen is leeg

Doorzoek shops

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn