Aanmelden

Door u aan te melden, krijgt u toegang tot méér info en opties.

Wild Lettuce (Gifsla)

PDFAfdrukkenMailadres
Wild Lettuce (Lactuca virosa) bevat de psychoactieve bestanddelen lactucopicrin en lactucin, dat geen opiaten zijn maar wel vergelijkbare kalmerende en verdovende eigenschappen hebben...

Prijs:
Verkoopprijs: € 3,95
Beschrijving

Wild Lettuce kruid

 

Wild lettuce heeft vrijwel hetzelfde effect als opium maar minder sterk en zonder de verslavende bijwerkingen, het wordt gebruikt als ontspannende en verzachtende kruidenthee voor een betere nachtrust. Tot de introductie van synthetische middelen als methadon is Wild Lettuce gebruikt als afkickmiddel bij opiumverslaving.

Wild lettuce wordt gebruikt als ontspannende en verzachtende kruidenthee.

Gebruik

Laat om thee te maken 1 - 2 theelepels 10-15 minuten trekken in een kopje gekookt water.

Wild lettuce kan puur worden gerookt, bij voorkeur in een opiumpijp of verdamper zodat er niets verloren gaat van het effect maar het kan ook als thee worden gedronken. Laat 1 - 2 theelepels een kwartier trekken in een kopje gekookt water en gebruik deze thee maximaal driemaal daags.

Een andere mogelijkheid is het maken van een extract, het resultaat is een gomachtige substantie die gebruikt kan worden als opium.

Effecten

Wild lettuce wordt gebruikt als ontspannende en verzachtende kruidenthee, de werking is vergelijkbaar met opium maar zonder de verslavende bijwerkingen. Het zorgt voor een betere nachtrust en geeft zwakke zenuwen een weldadige rust. Het wordt ook gebruikt bij rusteloze kinderen omdat het ontspant en goed is voor de mentale balans.

Bijwerkingen en interacties

Pas op voor overdosering, tests bij kleine proefdieren hebben uitgewezen dat zelfs een matige overdosis zeer giftig kan zijn.Wild lettuce hindert de spijsvertering, overige bijwerkingen kunnen sufheid, staren, concentratieverlies, slaperigheid, slappe ledematen en een verdoofd denkvermogen zijn. Te hoge doseringen kunnen leiden tot versnelde ademhaling en polsslag, oorsuizingen en hartritmestoornissen. Gebruik bij maagproblemen wordt sterk afgeraden.

Levering per 50 gram.

Mandje

 x 
Winkelwagen is leeg

Doorzoek shops

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn