May 22, 2024

Het nieuwe roken met e-smokey

Dat roken slecht voor u is hoeven wij in dit artikel niet aan u uit te leggen. Bent u nog niet klaar om helemaal te stoppen, maar wilt u wel de eerste stap zetten naar een beter leven? Lees dan vooral verder!

 

Wat is E-smokey

Een e-sigaret is een elektronische sigaret die een vloeistof verdampt gemaakt van een mengsel van smaakstoffen en andere stoffen. De zo gehete e-liquid wordt verhit zodat er een damp ontstaat die de gebruiker kan inhaleren. De vloeistof bevat in tegenstelling tot een gewone sigaret geen tabak, maar wel nicotine.

 

Beter dan een gewone sigaret?

Een e-sigaret is gezonder dan een gewone sigaret, omdat er minder schadelijke stoffen vrijkomen en in lagere concentraties. Er is echter nog geen concreet onderzoek naar gedaan, waardoor de schade op lange termijn nog onbekend is. Het blijft echter wel schadelijk voor je longen. De damp die ingeademd wordt bij een e-sigaret veroorzaakt schade aan de cellen aan de binnenkant van de longen, wat negatief werkt voor het immuunsysteem.

 

Waarom kiezen voor E-smokey?

Zoals al eerder besproken is een e-sigaret minder schadelijk dan een gewone sigaret. Dit kan al een van de redenen zijn waarom u voor een e-sigaret zou moeten kiezen. Daarnaast stinkt een e-sigaret ook minder. De geur is aangenamer voor u en uw omgeving. Het gaat minder snel in uw kleding zitten en ook uw handen ruiken frisser. Daarnaast is er een ruime keuze in de smaak van uw e-sigaret. In tegenstelling tot een gewone sigaret, kunt u kiezen voor citroensmaak, pepermunt, aardbeien en ga zo maar nog even door.

 

Overstappen op de e-sigaret? Klik hier voor ons assortiment e-liquids.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *