May 23, 2024

De razend populaire Nicopods

Wat zijn nicopods hoor ik je denken. Heb je wel eens snus gehoord? Nicopods is namelijk een variant van de Zweedse snus. In de Europese unie is de originele snus echter verboden, dit is wat de Nicopods zo aantrekkelijk maakt. Dit is echter niet het enige wat het zo aantrekkelijk maakt, je stopt de Nicopods namelijk simpelweg onder je lip. Nicopods worden in de volksmond uit gewoonte vaak nog gewoon snus genoemd. Hou er rekening mee dat we in Nederland dan over een heel ander product spreken dan de daadwerkelijke snus uit Zweden.

 

Het verschil tussen Snus en Nicopods

In tegenstelling tot de Zweedse Snus zijn Nicopods standaard tabak vrij, hierdoor vallen ze niet onder de tabakswet en mogen ze legaal gekocht worden en ook verkocht worden in Nederland en de Europese unie. De werking van het product verloopt precies hetzelfde. Je stopt de Nicopods tussen je bovenlip en je tandvlees en laat het daar liggen, je hoeft niet te zuigen of te sabbelen. Door de pods op deze plek te leggen wordt de nicotine opgenomen in je bloed.  Als je al blij was dat deze vorm van snus geen tabak bevatte, word je nu al snel uit je droom geholpen. De Nicopods bevatten namelijk wel gewoon nicotine en geeft je dus een nicotine kick zonder tabak. Helaas, net zo slecht dus. Nicopods is een plantaardig zakje gevuld met verschillende ingrediënten en stabilisatoren die ervoor zorgen dat het zakje niet hard wordt en comfortabel aanvoelt in je mond.

 

Nicopods kopen

Omdat de Nicopods wél legaal zijn in Nederland, kun je ze online bij veel verschillende webwinkels kopen. Dit zijn vaak winkels die ook sigaretten en tabak verkopen. Er zijn meerdere merken van Nicopods te verkrijgen, deze verschillen tevens ook van smaak en sterkte. Ook zijn de Nicopods te koop in aparte smaakjes zoals pepermunt, cola en watermeloen. Vergeet niet dat de Nicopods door de nicotine zakjes wel gewoon nicotine bevatten en dus ook verslavend werken. Maak dus een weloverwogen keus over de bijbehorende gevolgen van de Nicopods, voordat je uitgebreid gaat browsen naar winkels om de Nicopods te kunnen proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *